Klimaat in Yangon

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Myanmar is warm heel jaar. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Yangon voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Yangon gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Yangon. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Yangon? Het weer in Yangon is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Yangon weer.

Het klimaat in Yangon is tropisch. Het is het hele jaar door heet en vochtig, met temperaturen van gemiddeld rond de 32 graden Celsius (90 graden Fahrenheit). Het regenseizoen loopt van mei tot oktober, en het droge seizoen van november tot april.

Yangon is het hele jaar door een geweldige stad om te bezoeken, maar het is vooral leuk tijdens het koele droge seizoen (november tot februari). Wees voorbereid op veel vochtigheid en regen tijdens het regenseizoen (mei tot oktober).

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.