Kaart Antigua

De kaart van Antigua is vrij eenvoudig. Het eiland is verdeeld in twee hoofddelen, Saint George en Saint John. Saint George is de grootste van de twee delen en herbergt de hoofdstad St. John's. Saint John is de kleinere sectie en herbergt veel van de stranden van het eiland Antigua bestaat uit 365 stranden, een voor elke dag van het jaar!

Er zijn ook allerlei terreinsoorten op het eiland, variërend van regenwouden tot zandstranden. Enkele populaire attracties op het eiland zijn Lyons Hill, Devil's Point promontory, Betty's Hope plantage, Nelson's Dockyard nationaal park, en Long Bay strand.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Antigua je het beste verblijft! Ga je vooral naar Antigua om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Antigua is bijvoorbeeld .

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Antigua. 

Met behulp van een plattegrond van Antigua kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.