Klimaat in Antigua

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Guatemala is . 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Antigua voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Antigua gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Antigua. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Antigua? Het weer in Antigua is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Antigua weer.

Het klimaat in Antigua is tropisch, met een droog seizoen van december tot mei en een nat seizoen van juni tot november. De temperaturen in Antigua zijn over het algemeen aangenaam, gemiddeld rond de 80 graden het hele jaar door. De luchtvochtigheid is hoog, vooral tijdens het regenseizoen, wanneer het wel 100% kan worden.

Antigua is een populaire toeristische bestemming vanwege het heerlijke weer en de stranden. De meest populaire tijd van het jaar om Antigua te bezoeken is tijdens het droge seizoen, wanneer de temperaturen het koelst zijn. Echter, als u op zoek bent naar minder drukte en goedkopere prijzen, overweeg dan een bezoek tijdens het regenseizoen. Wees wel voorbereid op meer regenval en vochtigheid!

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.