Workation in Antigua

Laat de term "workation" je op je hoofd krabben? Je bent niet de enige. Workations, of werkvakanties, zijn een relatief nieuwer concept in de reiswereld. In wezen is een workation een vakantie waarbij je ook werkt - of dat nu het inhalen van e-mails uit je inbox is of het werken aan een project waar je al maanden aan toe wilt komen.

En Antigua is een van de beste bestemmingen voor dit soort uitje. Met zijn eindeloze zonneschijn, ongelooflijke stranden, en vrolijke plaatselijke bevolking, maakt Antigua het gemakkelijk om werktijd en ontspanningstijd in evenwicht te houden. Dus als je een ontsnapping zoekt die je in staat stelt een paar dingen van je to-do lijst af te vinken en tegelijk van wat welverdiende vrije tijd te genieten, dan is Antigua de plek,

Een workation is een vakantie waarbij je ook wat werk gedaan krijgt. De meeste mensen kiezen voor een tropisch eiland als Antigua zodat ze van de zon en het zand kunnen genieten terwijl ze ook even bij hun kantoor kunnen inchecken of wat extra werk gedaan krijgen. Het is het beste van beide werelden!

Ben je dus op zoek bent naar een unieke manier om te reizen en tegelijkertijd wat werk gedaan te krijgen, dan is een werkvakantie in Antigua perfect voor jou.

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.