Activiteiten in Antigua

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Antigua bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Antigua biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Wat komt er in je op als je aan Antigua denkt? Voor velen is het eerste woord dat in je opkomt "paradijs" En het is geen wonder waarom - Antigua is een van de mooiste en leukste plekken op aarde. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie of een avontuur vol actie, Antigua heeft voor elk wat wils. Hier zijn vijf van onze favoriete activiteiten in Antigua:

  1. Neem een duik in 's werelds mooiste wateren bij Half Moon Bay
  2. Feest in Antigua-stijl in Shirley Heights
  3. Bewonder de indrukwekkendheid van Nelson's Dockyard
  4. Struin de markt af naar lokaal gemaakte kunst en ambachten
  5. Proef een van de beste rums ter wereld in English Harbour
    1. Antigua is een prachtig land dat toeristen genoeg te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick of een ontspannend uitje, deze vijf activiteiten zullen je zeker bevallen. We hopen dat je de tijd van je leven hebt met alles wat Antigua te bieden heeft!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Antigua! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Antigua stuur ons je tip door.