Klimaat in Keulen

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Duitsland is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Keulen voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Keulen gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Keulen. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Keulen? Het weer in Keulen is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Keulen weer.

Keulen ligt in het noordwesten van Duitsland en heeft een gematigd klimaat. De gemiddelde temperatuur in Keulen in de zomer is ongeveer 18 graden Celsius (64 graden Fahrenheit), en de gemiddelde temperatuur in de winter is ongeveer 3 graden Celsius (37 graden Fahrenheit). De stad heeft elk jaar te maken met een behoorlijke hoeveelheid neerslag, jaarlijks valt er zo'n 700 millimeter (27,5 inch).

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.