Veiligheid in Keulen

Is het veilig in Keulen voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Keulen? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Keulen?

Is het veilig in Keulen voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Keulen?

Ja, Keulen is een veilige stad voor toeristen. Er zijn een aantal voorzorgsmaatregelen die je kunt nemen om veilig te blijven, zoals het vermijden van gebieden die bekend staan om drugsgebruik en criminaliteit, en 's avonds niet alleen rondlopen. U moet ook oppassen voor zakkenrollers en tasjesdieven en uw bezittingen dicht bij u houden.

Over het geheel genomen is Keulen een vriendelijke en gastvrije stad met veel toeristische attracties om van te genieten.

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.