Activiteiten in Kathmandu

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Kathmandu bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Kathmandu biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Kathmandu is een stad die rijk is aan cultuur en geschiedenis. Gelegen in het Himalaya gebergte, biedt het de bezoekers tal van activiteiten om van te genieten. Van wandelen en fietsen tot het verkennen van tempels en musea, er is voor elk wat wils in Kathmandu. Hier zijn 5 van de leukste activiteiten in de stad:

  1. Beklim de Mount Everest - of een van de vele andere nabijgelegen Himalaya toppen;
  2. Wildwater raften op de turbulente Trishuli of Sun Kosi rivieren;
  3. Bezoek oude en middeleeuwse tempels en paleizen in de Kathmandu Vallei;
  4. Bekijk 's werelds hoogste bergtop, Mount Kailash, in Tibet van over de grens tussen Nepal en Tibet;
  5. Geniet van een ontspannen weekendje weg omringd door rijstvelden en plattelandsdorpjes in Nagarkot Hill Station in centraal Nepal.
    1. Als je op zoek bent naar een aantal leuke dingen om te doen in Kathmandu, hebben we je gedekt. Dit waren onze favoriete activiteiten en we hopen dat jij ze ook leuk vindt!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Kathmandu! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Kathmandu stuur ons je tip door.