Emigreren naar Kathmandu

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Kathmandu te emigreren.

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je naar Kathmandu kunt emigreren. De meest gebruikelijke manier is om een visum aan te vragen via de ambassade of het consulaat van Nepal in je land. Je kunt ook een visum bij aankomst aanvragen als je al in Nepal bent.

Een andere manier om naar Kathmandu te emigreren is door een baan in de stad te zoeken en dan een verblijfsvergunning aan te vragen. Er zijn ook veel mogelijkheden voor studenten en beroepsbeoefenaars die in Kathmandu willen werken of studeren.

Wat je redenen ook zijn om naar Kathmandu te willen emigreren, zorg ervoor dat je je onderzoek doet en de eisen van het proces begrijpt voor je een aanvraag begint in te dienen. Veel succes!

Onze bezoekers aan het woord:

Ik ben Marianne, 31 jaar oud en ik breng graag tijd door met mijn familie. Mijn man, zoon en 2 dochters zijn het licht van mijn leven.

Twee jaar en vijf maanden geleden zijn we naar Kathmandu verhuisd. We vinden het geweldig hier - de parken zijn prachtig en er is zoveel te doen buiten. We houden ervan om thuis gezond te koken, de parken te bezoeken, te kamperen en te picknicken.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.