Veiligheid in Kathmandu

Is het veilig in Kathmandu voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Kathmandu? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Kathmandu?

Is het veilig in Kathmandu voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Kathmandu?

Ja! Over het algemeen is Kathmandu een erg veilige stad voor toeristen. Maar, zoals in elke grote stad, is het altijd belangrijk om je bewust te zijn van je omgeving en voorzorgsmaatregelen te nemen tegen kleine criminaliteit (zakkenrollerij, tasjesroof, etc.).

Er zijn tal van leuke toeristische attracties in Kathmandu, van de oude tempels en heiligdommen tot de levendige bazaars en straatmarkten. En er zijn ook tal van uitstekende restaurants en cafés met een overheerlijke Nepalese keuken. Aarzel dus niet om de hoofdstad van Nepal te bezoeken - het zal zeker een onvergetelijke culturele ervaring bieden!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.