Klimaat in Kathmandu

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Nepal is seizoengebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Kathmandu voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Kathmandu gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Kathmandu. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Kathmandu? Het weer in Kathmandu is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Kathmandu weer.

Het klimaat in Kathmandu is gematigd. De temperatuur varieert van 22-30°C (71-86°F) en de jaarlijkse neerslag bedraagt gemiddeld 1.312 mm (51,7 in). De beste tijd om Kathmandu te bezoeken is tijdens het herfstseizoen (september tot november) wanneer het weer mild en aangenaam is.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.