Workation in Kathmandu

Wat is een workation in Kathmandu? Ik zal je vertellen wat het is: het is een workcation! Een workcation is wanneer je je vakantie aangrijpt en er een gelegenheid van maakt om ook wat werk gedaan te krijgen. En dat is precies wat ik vorige week deed toen ik naar Kathmandu, Nepal ging voor een workcation!

Het was mijn eerste keer in dit wonderlijke land en ik kon wat bezienswaardigheden bekijken terwijl ik op mijn laptop werkte vanuit enkele van de beste café's in de stad. Als je een interessante en exotische bestemming zoekt om van daaruit wat werk op afstand te doen, is Kathmandu zeker het overwegen waard!

Een workation in Kathmandu is een prima manier om werk en plezier te combineren. Je kunt er mooie bezienswaardigheden bekijken en tegelijk je zaken regelen. De stad staat vol tempels en historische plaatsen, dus je zult je nooit vervelen. En er zijn tal van geweldige restaurants en cafés waar je even pauze kunt nemen van je werk en van de plaatselijke keuken kunt genieten.

Kathmandu is ook een prima plaats om souvenirs te kopen, zodat je na je reis een klein beetje van Nepal mee terug kunt nemen.

Ben je dus op zoek bent naar een unieke manier om te reizen en tegelijkertijd wat werk gedaan te krijgen, dan is een werkvakantie in Kathmandu perfect voor jou.

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.