Activiteiten in Prague

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Prague bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Prague biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Praag is een stad die toeristen veel te bieden heeft. Van het bruisende nachtleven en de schilderachtige cafés tot de prachtige kastelen en bruggen, er is voor elk wat wils in Praag. Hier zijn vijf van de leukste activiteiten waar bezoekers van de stad van kunnen genieten.

  1. Door de stad slenteren en de prachtige architectuur bewonderen.
  2. Bezoek een van de vele kunstgalerijen of musea.
  3. Proef de lokale keuken in een van de geweldige restaurants.
  4. Geniet van een drankje of twee in een van de levendige pubs of bars.
  5. Maak een wandeling of fietstocht door de prachtige parken.
    1. Praag is een stad die voor elk wat wils biedt, van historische bezienswaardigheden en wereldberoemd bier tot een bruisend nachtleven en een prachtig natuurlandschap. Met zoveel te zien en te doen, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Maar maak je geen zorgen - wij hebben alles voor je geregeld. Wij hopen dat je net zoveel plezier zult beleven aan het verkennen van Praag als wij!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Prague! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Prague stuur ons je tip door.