Emigreren naar Prague

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Prague te emigreren.

Er zijn een paar dingen die u moet doen om naar Praag te emigreren:

Krijg een baan aangeboden door een bedrijf in Praag. Zorg voor een visum dat u toestaat om in de Tsjechische Republiek te werken. Een appartement of huis vinden om te huren in Praag. Leer de Tsjechische taal. Geniet van uw nieuwe leven in het mooie Praag!

Onze bezoekers aan het woord

Hallo, mijn naam is Aidan en ik ben 27 jaar oud. Ik ben zes maanden geleden naar Praag verhuisd met mijn vriendin en twee kinderen. We vinden het hier allemaal geweldig - de stad is mooi, er is altijd iets te doen en de mensen zijn vriendelijk. Ik hou ervan om parken te bezoeken, te fietsen en langs pleinen te wandelen. In mijn vrije tijd kook ik graag of kijk ik films met mijn gezin.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.