Klimaat in Prague

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Tsjechië is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Prague voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Prague gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Prague. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Praag? Het weer in Praag is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Praag weer.

Het klimaat in Praag is gematigd. Praag heeft een vochtig continentaal klimaat, dat wordt gekenmerkt door warme zomers en koude winters. De zomers zijn meestal mild, met gemiddelde temperaturen tussen 22 °C (72 °F) en 25 °C (77 °F), terwijl de winters koud zijn, met gemiddelde temperaturen tussen -3 °C (27 °F) en 1 °C (34 °F). De neerslag is gelijkmatig over het jaar verdeeld en bedraagt gemiddeld 527 millimeter (20,7 in) per jaar.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.