Veiligheid in Prague

Is het veilig in Prague voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Prague? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Prague?

Is het veilig in Praag voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Praag?

Praag is een veilige stad voor toeristen, zolang je de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen neemt, zoals je bezittingen niet onbewaakt achterlaten in drukke gebieden en je bewust zijn van je omgeving.

Er zijn kleine misdaden zoals zakkenrollen en tasjesroof die in toeristische gebieden voorkomen, dus het is belangrijk om waakzaam te zijn en uw waardevolle spullen niet onbeheerd achter te laten. Zoals in elke stad is het altijd raadzaam om in groep te reizen of met iemand die u kent, en om 's nachts niet alleen te lopen.

Over het algemeen is Praag een zeer veilige stad en zult u geen problemen ondervinden zolang u uw gezond verstand gebruikt. Geniet van uw bezoek!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.