Activiteiten in Shanghai

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Shanghai bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Shanghai biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Er is geen tekort aan dingen om te doen in Shanghai, een van de meest levendige en opwindende steden ter wereld. Van sightseeing en winkelen tot dineren en het nachtleven, je zult je nooit vervelen in deze kosmopolitische metropool. Hier zijn vijf activiteiten die zeker een leuke ervaring zullen bieden voor bezoekers van alle leeftijden:

  1. Neem een rivier cruise op de Huangpu rivier
  2. Bezoek de Bund, een historische strook gebouwen aan het water op de oostoever van de Huangpu-rivier
  3. Verken het bruisende nachtleven van Shanghai in gebieden als Lujiazui en The French Concession
  4. Ga winkelen in enkele van de beste winkelcentra van Shanghai, zoals Plaza 66 en Nanjing West Road Pedestrian Street
  5. Proef de heerlijke keuken van Shanghai, van dumplings tot dim sum en pekingeend.
    1. Al met al is Shanghai een geweldige stad die zowel toeristen als de lokale bevolking genoeg te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar heerlijk eten, interessante geschiedenis, of gewoon een leuke tijd wilt hebben, Shanghai zal je niet teleurstellen. Heb je de kans gehad om een van deze activiteiten te ervaren? Zo niet, voeg ze dan zeker toe aan je lijst - je zult er geen spijt van krijgen!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Shanghai! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Shanghai stuur ons je tip door.