Klimaat in Shanghai

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in China is . 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Shanghai voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Shanghai gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Shanghai. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Shanghai? Het weer in Shanghai is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Shanghai weer.

Het klimaat in Shanghai is vochtig subtropisch. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 20 graden Celsius, en de gemiddelde neerslag is ongeveer 1600 millimeter per jaar. De beste tijd om Shanghai te bezoeken is de herfst, wanneer de temperaturen aangenaam zijn en de luchtvochtigheid niet te hoog is.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.