Workation in Shanghai

Heb je je ooit afgevraagd hoe een workation in Shanghai eruit ziet? Verwonder je niet langer! In deze post geven we je het fijne over wat je kunt verwachten als je een workcation in Shanghai doet. Van het verkennen van de stad tot werken vanuit enkele van de coolste co-working ruimtes die er zijn, lees verder voor onze tips over hoe je het meeste uit je tijd in China's meest dynamische stad kunt halen. Veel plezier!

Een workation is (meestal) een vakantie waarbij je ook wat werk doet. In Shanghai kan een werkvakantie betekenen dat je de smog en het lawaai van de stad ontvlucht om een paar dagen op het platteland door te brengen, maar het kan ook betekenen dat je gebruik maakt van de vele co-working spaces en vergaderzalen in de stad om wat werk gedaan te krijgen terwijl je geniet van alles wat Shanghai te bieden heeft.

Ben je dus op zoek bent naar een unieke manier om te reizen en tegelijkertijd wat werk gedaan te krijgen, dan is een werkvakantie in Shanghai perfect voor jou.

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.