Activiteiten in Wellington

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Wellington bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Wellington biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Wellington, vaak de culturele hoofdstad van Nieuw-Zeeland genoemd, is een stad die barst van de mogelijkheden voor vermaak en recreatie. Van zijn musea en galerijen van wereldklasse tot zijn weelderige parken en tuinen, er is voor elk wat wils in deze bruisende metropool. Hier zijn vijf van de leukste activiteiten in Wellington:

  1. Maak een wandeling of een fietstocht langs de waterkant.
  2. Neem een kijkje in een van de geweldige musea van de stad, zoals Te Papa of het Museum of Wellington City and Sea.
  3. Ga naar een voorstelling in het Opera House of een van de andere theaters in de stad.
  4. Geniet van een picknick in een van de vele parken of tuinen van Wellington.
  5. Dineren en iets drinken in een van de vele restaurants en bars van de stad.
    1. Als je op zoek bent naar een opwindende en unieke stad om te verkennen, moet je Wellington zeker aan je lijst toevoegen. Met zo veel activiteiten om van te genieten, zul je een plezier hebben, wat je ook kiest om te doen. Ga er dus op uit en ervaar wat Wellington allemaal te bieden heeft!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Wellington! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Wellington stuur ons je tip door.