Workation in Wellington

Een workation in Wellington? Je vraagt je misschien af wat dat is. Eenvoudig gezegd is het een term die gebruikt wordt om een vakantie aan te duiden waarbij het belangrijkste doel is om werk gedaan te krijgen. Vaak zullen mensen ervoor kiezen om te werken vanuit een afgelegen plek, zoals een coworking ruimte of hun eigen thuiskantoor.

Als je een excuus zoekt om deze charmante Nieuw-Zeelandse stad te bezoeken, zijn hier een paar goede redenen om een werkvakantie in Wellington te overwegen! Een workation is een term voor een werkreis die ook wat vrije tijd inhoudt. Het is een geweldige manier om alles wat de stad te bieden heeft te ervaren en tegelijkertijd wat werk gedaan te krijgen.

Wellington is een levendige stad met tal van restaurants, cafés en uitgaansgelegenheden. Er zijn ook tal van buitenactiviteiten om van te genieten, zoals wandel- en fietspaden, evenals stranden en parken. En natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om gewoon te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht.

Ben je dus op zoek bent naar een unieke manier om te reizen en tegelijkertijd wat werk gedaan te krijgen, dan is een werkvakantie in Wellington perfect voor jou.

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.