Veiligheid in Wellington

Is het veilig in Wellington voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Wellington? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Wellington?

Is het veilig in Wellington voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Wellington?

Wellington is een veilige stad voor toeristen. Zoals in elke grote stad is het echter altijd belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen en op uw omgeving te letten. Wellington heeft een laag misdaadcijfer en het is er zowel overdag als 's nachts zeer veilig om rond te lopen. Sommige delen van de stad zijn echter gevaarlijker dan andere, dus het is belangrijk om niet 's avonds laat in onveilige buurten rond te dwalen.

Als u zich ooit onveilig voelt of verdwaald bent, vraag dan gewoon een inwoner om hulp - zij zullen u graag de juiste richting wijzen. Wellington is een vriendelijke en gastvrije stad, en u zult zeker genieten van uw verblijf hier!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.