Emigreren naar Wellington

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Wellington te emigreren.

De beste manier om naar Wellington te emigreren is om als student of professional te komen. Er zijn veel universiteiten en hogescholen in Wellington die uitstekende programma's aanbieden, dus het moet geen probleem zijn om er een te vinden die bij je past. Als je eenmaal bent aangenomen op een school, zal het proces van het verkrijgen van een visum en de autoriteiten relatief eenvoudig zijn

Als je niet als student wilt komen, zijn er nog veel opties voor je beschikbaar. Je zou kunnen kijken of je een werkvisum kunt krijgen, waarmee je voor onbepaalde tijd in Wellington kunt wonen en werken. Je kunt ook een verblijfsvergunning aanvragen via de immigratie website van de Nieuw Zeelandse overheid. De vereisten hiervoor zijn afhankelijk van je land van herkomst.

Onze bezoekers aan het woord:

Ik ben René, en ik ben twee en een half jaar geleden naar Wellington verhuisd. Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Mijn man en ik houden ervan om samen te zwemmen, te lezen en gezond te eten.

Sinds ik in Wellington woon, vind ik het erg leuk om de stad te leren kennen - er is altijd wel iets nieuws te beleven! Ik werk in verzekeringen, dus ik ben altijd geïnteresseerd in het laatste nieuws (vooral als het met risico te maken heeft!). In mijn vrije tijd blijf ik graag actief door te zwemmen of te lezen; beide zijn geweldige manieren om te ontspannen en even aan de wereld te ontsnappen.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.