Kaart Wellington

De kaart van Wellington ziet eruit als een reusachtig gezicht. Aan de linkerkant ligt het Noordereiland, en aan de rechterkant het Zuidereiland. In het midden ligt de haven van Wellington, die de vorm heeft van een mond. Boven Wellington Harbour zijn de heuvels van Wellington, die eruit zien als wenkbrauwen. En onder Wellington Harbour is Cook Strait, dat op een grote neus lijkt.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Wellington je het beste verblijft! Ga je vooral naar Wellington om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Wellington is bijvoorbeeld .

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Wellington. 

Met behulp van een plattegrond van Wellington kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.