Klimaat in Wellington

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Nieuw-Zeeland is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Wellington voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Wellington gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Wellington. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Wellington? Het weer in Wellington is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Wellington weer.

Wellington heeft een gematigd klimaat. Het is over het algemeen mild en vochtig, met gemiddelde temperaturen van 8-17 graden Celsius (46-63 graden Fahrenheit). Wellington kent wel enkele weersextremen, zoals vorst, sneeuw en wind, maar die zijn relatief zeldzaam. De ligging van de stad aan de Straat van Cook betekent ook dat ze gevoelig is voor harde wind en stormen.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.